Pazar, Mayıs 20, 2012

Son Moda: Momiji Bebekler

Momiji 2005 yılında Warwickshire'da kurulmuş bir İngiliz markasıdır. Koleksiyon bebeklerinin hepsi tamamen el boyamasıdır ve 8 cm boyutundadır. Bebeklerin içlerinde de küçük bir hazne vardır ki bu hazneye mesajlar yazılır ve sevgiler yayılır.. :)




Ben bu şirin mi şirin Momiji bebekleriyle Osis'in düzenlediği saç yarışmasında 2.olarak tanışmış oldum..
Ve 2 adet Momiji'm oldu :) Momiji Chihiro ve Momiji Coco. Hepsinin isimleri var ve koleksiyonuma ilk olarak eklemek istediğim bir bebek var ki o da üst resimde görülen Bibi Button :)
Bu bebekleri www.bywonderland.com 'dan satın alabilirsiniz.Kargosu o kadar hızlı ki,sabah verdiğiniz siparişiniz öğleden sonra elinize ulaşabiliyor,bu mükemmel bişey :) Ayrıca Momiji bebekler kadar şeker olan Bywonderland paketleri var ki her siparişinin kutusunu saklayan kişileri biliyorum :) Bi tanesi de benim zaten :) Bu paket benim ve içinde de yarışmadan kazandıklarım var :)

   



Bir de Bywonderland o kadar güzel bir etkinlik düşünmüş ki bu etkinliğe her ay artarak devam eden bir katılım var.İnstagram yarışması.. Her ay Bywonderland'in belirlediği etiket ile İnstagram üzerinden,içinde momijilerinizin olduğu fotoğrafları yüklüyorsunuz ve belki de ay sonunda 1 Momiji bebek sahibi daha oluyorsunuz :) En çok fotoğraf yükleyen 1 kişi,en çok like alan 1 kişi ve Bywonderland'in en çok beğendiği fotoğraf sahibi 1 kişi,yani toplamda 3 kişi Momiji sahibi oluyor.
Detayları bu sayfadan da öğrenebilirsiniz --> https://www.facebook.com/ByWonderland
Ve sırada 'momijisevgiyiyay' etiketli benim yarışma fotoğraflarımdan birkaçı var :)




Momiji'lerle sevginizi yayabileceğiniz adres :) --> www.bywonderland.com




1 yorum:

  1. bende bayılıyorum bu momijilere çok hoşuma gidiyor, aslında hepsinde gözüm var ama tabi hepsini alabilmek imkansız :)

    YanıtlaSil