Cuma, Haziran 08, 2012

Cıvıl Cıvıl Etekler Geldii !

Geldi gelicek, geldi gelemedi, ha geldi yok yağmur yağdı dolu yağdı derkeen sabırsızla beklediğimiz yaz sonunda geldi. Finallerimiz bitti,belki bazılarımızın stajları başladı,belki de bazıları çoktaan bavullarını hazırlayıp tatillerine gitti bile.. Ayrıca artıık çıtçıtlı badilerden, pantalonlardan kurtulmamızın zamanı da geldi :)


Bütün mağazalardaki rengarenk etekler sizin de aklınızı aynı zamanda da gönlünüzü çelmiyor mu? Pastel tonlar, neonlar, hatta açık ara önde mint tonları ve turuncular, pembeler, sarılar.. Çiçekler taytların, eteklerin, bluzların üzerlerinde açmış, çiçek bahçeleri oluşturmuşlar resmen :) Alışverişe çıkmadan önce bu posta bakmanızda yarar var diyorum. Çünkü sezonun en güzel etekleri bu posttaa ! :) Hadi gelin bakalım neler varmış..

- Mercan&Turuncu Tonları tül tül kumaşlarla birleşmiş,ya pilelenmiş ya da U etek modelinde kalıp bulmuş,ya bileklerimize kadar inmiş ya da dizlerimizde bitmiş. Ama nasıl olursa olsun sonuçlar harika olmuş :)




-Farklı renklerde olanlar ise şu şekilde 






- U Modelde Diğer Etekler 


-Dantel Etekler 


-Beyaz Etek Kombinleri 


-Pembe Etek Kombinleri 


-Aztek Desenleri



-Vee Diğerleri


-Tütü Etekler

-Birbirinden güzel diğer kombinler..



 -Leopar

-Peplum Etek Kombini 




En güzel 2 kombini en sona sakladım :) 
Sevgiler :)



4 yorum:

  1. nası güzeller çok sevdim ben bunları aaah ahh:))

    YanıtlaSil
  2. yazın gelmesiyle birliktee eteklere merhaba demiş oldukkkk :) özellikle tül eteklerr tüm mağazaların yıldızı olduuu, çok güzel bi post olmuşşş, eline sağlıkkk :) iyi pazarlarr sevgilerr!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederimm sana da iyi pazarlar :* :))

      Sil